03 230 0200 • Päivystys 0400 632 008 vvt@vvt.fi

Purkutyöt

Kaikki purkutöissä tarvittavat laitteet ovat yhtiön omia laitteita. Käytössämme on laadukkaat ja nykyaikaiset piikkaus-, sahaus-, katkaisu-, hionta- ja jyrsintälaitteet, joilla purkutyöt saadaan tehokkaasti toteutettua. Purkutöissä huomioidaan kohteen vaatima ympäristön ja kulkuväylien suojaus, purettavan alueen osastointi sekä alueen alipaineistus. Tarvittaessa purettavan kohteen ympärille rakennetaan suojaseinät. Pölyä ja muita epäpuhtauksia aiheuttavissa töissä, kuten piikkaus-, jyrsintä-, hiontatöissä ym. käytetään lisäksi kohdepoistoimureita.

Purkujätteet kuljetetaan aina pois purettavasta kohteesta ja sen ympäristöstä. Jätteiden kuljetus hoidetaan joko omalla peräkärrykalustolla tai siirtolavoilla. Tarvittaessa jätteet lajitellaan jätehuollon asettamien vaatimusten mukaisesti eli betoni- ja kiviaines erikseen, puuaines erikseen sekä muovit, eristeet ym. erikseen.

Purkutöissä pyritään minimoimaan työn aiheuttamat haitat. Esim. purettaessa wc:n lattiapinnoitteet pois, voidaan wc-istuin asentaa purkutyön jälkeen väliaikaisesti takaisin, rakenteiden kuivauksen ajaksi. Myös pesukoneet voidaan sijoittaa väliaikaisesti muihin tiloihin tai purettuun tilaan takaisin kuivauksen ajaksi.

Vuokraamme kohteisiin myös kuivaus- ja suihkukaappeja. Asumishaittaa on mahdollisuus pienentää pesuhuoneen kosteusvauriokorjauksen ajaksi, mikäli asunnosta löytyy tila mihin suihkukaapin voi väliaikaisesti sijoittaa.