03 230 0200 • Päivystys 0400 632 008 vvt@vvt.fi

Korjausurakointi

Korjaustöissä käytettävät työkalut ja laitteet ovat yhtiön omia nykyaikaisia, huollettuja, laadukkaita laitteita joilla työn tekeminen sujuu mahdollisimman nopeasti ja laadukkaasti.

Korjaustöitä suorittava henkilöstömme on vakituisessa työsuhteessa olevia pirkanmaalaisia työntekijöitä, joilla on työn tekemiseen vaadittava käytännön kokemus ja koulutus. Henkilöstöllä on pitkäaikainen kokemus erilaisiin vauriokorjauksiin. Olemme vuosien saatossa korjanneet lukuisia kohteita, joiden joukossa on myös erittäin vaativia vauriokorjauskohteita.

Vedeneristystöitä ja kosteiden tilojen muovimattojen asennustöitä suorittavilla henkilöillä on VTT:n henkilösertifikaatti suoritettuina.

 

Korjausurakoinnissa suoritetaan kaikenlaisien rakenteiden, pinnoitteiden ja kalusteiden korjaustöitä loppusiivouksineen. Rakentamisessa syntyneet jätteet kuljetetaan pois kohteesta.

Työt suoritetaan kokonaisvaltaisesti tarvittavine sähkö- ja putkitöineen ns. avaimet käteen periaatteella. Asbestipurku-, parketin hionta ja lakkaus-, sähkö- ja putkitöissä käytössämme on kokemuksen omaava, pitkäaikaisessa yhteistyösuhteessa oleva vakiintunut alihankkijaryhmä, jolla on toimintaan vaadittavat luvat ja toiminnan edellyttämä vastuuvakuutus.