TIETOJA YRITYKSESTÄ


Yrityksellä on nykyaikainen laitteisto putkivuotojen paikkallistamiseen, kosteusvaurioiden
selvittämiseen, kosteusmittauksiin, lämpökuvauksiin sekä erillaisten sisäilma haittojen selvittämiseen.
Ammattitaitoisella kosteuskartoituksella ja vaurioselvityksellä saadaan selvitettyä vahinkojen ja haittatekijöiden laajuus ja tutkittua vauriot pinnoitteissa ja rakenteissa, jolloin saadaan tarkasti rajattua vaurioalueen laajuus ja vältetään liian vähäiset tai liian laajat korjaustoimenpiteet. Tarvittaessa saadaan otettua materiaalinäytteet mikrobien laboratoriotutkimuksia varten.

Kosteuskartoittajamme ovat suorittaneet VTT:n valvoman rakenteiden kosteusmittaajan henkilösertifikaatin tai pätevöityneen kosteusmittaajan tutkinnon PKM. Kaikki kartoittajamme ovat erittäin kokeneita kartoittajia joilla on työkokemusta vauriokartoituksista yli 10 vuoden ajalta ja kokemusta lukuisista erilaisista vahingoista.

Olemme panostaneet henkilökunnan jatkuvaan koulutukseen, joten käytössämme on alan viimeisin tieto/taito sekä toimintaan käytettävät laitteistot.

Ammattitaitoinen urakointiosastomme hoitaa purkutyöt suojauksineen ja alipaineistuksineen, kuivauksen sekä vauriokorjaukset aina loppusiivosta myöten.

Korjaushenkilökunta on kotimaista laatua ja vakituisessa työsuhteessa. Henkilöstöllä on pitkäaikainen kokemus erilaisista vauriokorjauksista ja ammattitaitoa ylläpidetään vuosittaisella koulutuksella.

Vedeneristys ja mattotöitä suorittavilla henkilöillä on Vtt:n myöntämä henkilösertifikaatti.