PURKUTYÖT

Kaikki purkutöissä tarvittavat laitteet ovat yhtiön omia laitteita ja käytössämme on laadukkaat ja nykyaikaiset piikkaus-, sahaus-, katkaisu-,hionta- ja jyrsintä laitteet ,joilla purkutyöt saadaan tehokkaasti toteutettua. Purkutöissä huomioidaan kohteen vaatima ympäristön- ja kulkuväylien suojaus , purettavan alueen osastointi sekä alueen alipaineistus . Tarvittaessa purettavan kohteen ympärille rakennetaan suojaseinät . Pölyä ja muita epäpuhtauksia aiheuttavissa töissä, kuten piikkaus-, jyrsintä-,hionta- ym töissä käytetään lisäksi kohdepoistoimureita.

Purkujätteet kuljetetaan aina pois purettavasta kohteesta ja sen ympäristöstä . Jätteiden kuljetus hoidetaan joko omalla peräkärrykalustolla tai siirtolavoilla. Tarvittaessa jätteet lajitellaan jätehuollon asettamien vaatimusten mukaisesti eli betoni- ja kiviaines erikseen ja puuaines erikseen sekä muovit,eristeet ym erikseen.

Purkutöissä pyritään minimoimaan työn aiheuttamat haitat ja esim. purettaessa wc:n lattiapinnoitteet
pois voidaan wc-istuin asentaa purkutyön jälkeen väliaikaisesti takaisin, rakenteiden kuivauksen ajaksi. Myös pesukoneet voidaan sijoittaa väliaikaisesti muihin tiloihin tai purettuun tilaan takaisin kuivauksen ajaksi.

Vuokraamme kohteisiin myös kuivaus- ja suihkukaappeja. Mikäli asunnosta löytyy tiloja mihin suihkukaapin voi väliaikaisesti sijoittaa on asumishaittaa mahdollisuus pienentää pesuhuoneen kosteusvauriokorjauksen ajaksi.